Lokaler

LOKALER


Importgatan 20, 7800m2


Fabero äger och förvaltar ”Apoteket” på Importgatan 20 i Hisings-Backa. Byggnaden har fått sitt namn efter den medicintillverkning som ägt rum där sedan tidigt 80-tal. Idag bedrivs fortfarande framställning av läkemedel i den labyrint av renrum och laboratorier som byggnaden huserar, fast i betydligt mindre skala.


Under vinter/våren 2020 får ”Apoteket” en make-over och fler hyresgäster. Kanske döps det om till ”Biloteket”… eller ”Servoteket”…


Hursomhelst, här händer mycket. Ring oss om du vill veta mer!


Mark/Uppställningsplatser, 6000m2

I anslutning till byggnaden på Äsperedsgatan 2 förvaltar Fabero ett markområde med ett 50-tal uppställningsplatser. Är du i behov av mark? Inkom med din intresseanmälan.

 Övriga fastighetsprojekt


Fabero är vaket, nyfiket och alltid intresserad av att höra talas om spännande, annorlunda och roliga fastighetsprojekt. Höra av dig så lyssnar vi. Under tiden så håll utkik här för uppdateringar om egna och kommande projekt.

Äsperedsgatan 2,  3000m2


Strategiskt beläget i klustret vid E6, E45 och E20 ligger Äspereds industriområde. Där äger och förvaltar vi en industribyggnad om 3 000kvm.


Under hösten 2019 flyttar sju nya hyresgäster in i nyrenoverade och verksamhetsanpassande lokaler. Här kommer det att bla bedrivas import, verkstad, service, hortikultur och övrigt entreprenörskap.


Kanske finns det plats kvar? Ring oss med din intresseanmälan.