Lediga tjänster

Administratör

Fabero är ett nyetablerat konceptbolag inom fastighetsbranschen. Vi äger och förvaltar kommersiella hyreslokaler i de norra och östra stadsdelarna och har idag vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Fabero växer vilket innebär att vi står inför mycket aktivitet och fokus på bygg, förvaltning och försäljning. Det gör att vi är i behov av en självgående, noggrann och driven administratör med förmåga att organisera och planera.


En ”spindeln i nätet” roll som kräver ordning & reda och att du är strukturerad, orädd och handlingskraftig. Rollenomfattar löpande ansvar för administration och att säkerställa att digitala affärssystem fungerar effektivt och friktionsfritt. Som administratör arbetar du mycket nära bolagets VDsamt agerar stödfunktion åt övriga anställda. Du kommer även ansvara för egna områden, såsom enklare IT- och marknadsprojekt.

 

Tjänsten är på heltid och avser en nyetablerad roll som erbjuder frihet i att prägla och forma rollen efter personliga förutsättningar och önskemål. Den erbjuder också en unik möjlighet till medskapande av ett ungt, energiskt och driftigt bolag med långsiktiga mål och visioner.

 

Arbetsuppgifter:

 

Assistera VD:

  • Korrespondens, materialinköp, mötesbokningar, resor, bemöta kunder/leverantörer, upprätthålla ett representativt kontor, ta fram underlag och enklare research.

 

Hantera digitala system och processer:

  • Administration och attestflöde
  • Hyres- och avtalshantering

 

Bistå redovisningskonsult

  • Ta fram underlag och bistå med enklare ekonomisk administration vid månadsavstämningar, kvartalsbokslut och årsredovisningar

 

Ta fram material och underlag för marknadskommunikation samt intern profilering.

  • Enklare grafisk utformning, textbearbetning, beställningar m.m.

 

Utbildning– Gymnasial utbildning med inriktning handel/administration eller ekonomi/företagande. Eftergymnasial utbildning/kurs inom ekonomi, IT, administration, service eller projektplanering.


Arbetslivserfarenhet– minst 5 års erfarenhet av en administrativ eller projektinriktad tjänst.


Kvalifikationer– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Mycket goda kunskaper i MS Office och vana att hantera digitala affärssystem.


Egenskaper– Det är viktigt att du är lösningsorienterad, självgående och trivs med ett stort eget ansvar och har ett strukturerat arbetssätt, att du har en utvecklad social förmåga och tycker om att hantera många kontakter och varierande arbetsuppgifter.


Övrigt meriterande–Kunskap, talang och intresse för grafik och grafiska plattformar. Språkkunskaper utöver engelska och svenska. Erfarenhet från fastighetsbranschen. Kompetens i relevanta program.

 

Ansök med CV till info@fabero.seoch berätta vem du är


Fabero är en mångkulturell organisation.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och skilda livserfarenheter som bidrar till en

mångfacetterad och öppen arbetsplats.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.

Ok! Jag förstår